حقایقی که در مورد پوست پرتقال نمی دانستید!!!
هنگام گرفتن پوست پرتقال تا آنجا که میتوانید با ظرافت عمل کنید و نگذارید
قسمتهای سفید دور پوست، از خود میوه جدا شوند. محققان میگویند سفیدیهای
چسبیده به پوست پرتقال چهار برابر خود این میوه فیبر دارند.گذشته از این
ماده د-لیمونین که در سفیدیهای این میوه وجود دارد، بهترین ماده برای ایمن
شدن در برابر سرطان پوست است. سفیدیهای پوست پرتقال ضددیابت و ضدالتهاب
هم هستند و بهتر از هر دارویی کلسترول خون را پایین میآورند.شاید نتوانید
بهراحتی سفیدی انار یا قسمت سفید هندوانه یا پوست پرتقال را بخورید، اما
با درست کردن مربای پوست پرتقال یا خشک کردن این میوه، میتوانید پوستش را
هم نوش جان کنید.
:: بازدید از این مطلب : 743
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0